Преди две седмици София Вергара реши да рекламира слънцезащитната си козметика

...
Преди две седмици София Вергара реши да рекламира слънцезащитната си козметика
Коментари Харесай

София Вергара показа колко секси е по бански и на 51

Преди две седмици  София Вергара реши да популяризира слънцезащитната си козметика по един много забавен метод, публикувайки своя фотоси по прашки.
 София Вергара и фотографията по прашки поради слънцезащитната й козметика Toty
Горещото селфи без горнище на София Вергара

И какво желае да ни каже с него

Но актрисата не си е и помисляла да оставя почитателите си единствено с тази фотография. В началото на седмицата Вергара отпразнува своя 51-ви и го направи с напомнянето, че е секси.

Всичко стартира с публикуването на фотография по бански, с която София Вергара има за цел да означи, че почитателите ѝ в Instargam са към този момент 30 милиона.

На рождения си ден актрисата разгласява няколко поста, като под един от тях написа, че се усеща здрава, енергична и изпълнена с фантазии. Вергара се майтапи, че въпреки всичко коленете я болят, само че това няма значение. 

Следват още фотоси по бански, както и уточнението, че  е избрала Италия, с цел да отпразнува своя рожден ден в компанията на близки и другари.

Разбира се, имало е торта, само че е имало и специфична серенада за актрисата. Няма по какъв начин обаче да не ни направи впечатлени, че в картинката липсва съпругът ѝ Джо Манганиело.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР